KEUKEN VAN LINN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 493 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Keuken van Linn. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 20:57 Het eten was weer verrukkelijk. Ik heb hier voor de 2e keer besteld en ik weer mijn vingers erbij afgelikt. Het is werkelijk een feestje in je mond. Ga zo door en ik ga hier zeker vaker bestellen.
4 dec 2022 om 6:40 We hebben heerlijk gegeten. Bezorging was snel.
3 dec 2022 om 22:21 Wij hebben lekker gegeten.
1 dec 2022 om 8:33 Eten was heerlijk. Enige min punt was dat mijn saté een beetje taai was voor de rest was alles heel goed op smaak. Zeker voor herhaling vatbaar
30 nov 2022 om 19:13 Heerlijk saoto soep en gebakken banaan met satesaus. Snelle bezorging
26 nov 2022 om 21:49 Het eten was HEERLIJK de nasi box zag er goed uit en smaakte ook lekker. Zeker voor herhaling vatbaar, ik zal zeker vaker bestellen. Alleen was de bezorger 3 kwartier te vroeg! Gelukkig had ik mijn telefoon bij de hand.
11 nov 2022 om 12:18 Lekker gegeten man damn
10 nov 2022 om 20:04 Bami met saté super lekker en echt heel veel! Soep was heerlijk en nog erg heet. Ben normaal niet van de reacties schrijven, maar dit was echt het geld waard! Bezorger ook heel snel
5 nov 2022 om 22:58 Mijn zoon heeft genoten vh eten. Ik moest een cijfer 10 geven. Het lange wachten, was het idd waard. Hij had een pasta chrunchy chicken en bbq sate. Superlekker hoor!
30 okt 2022 om 20:27 Duurde wat lang, maar misschien was t druk. Heerlijk gegeten, en meer dan genoeg
29 okt 2022 om 16:52 Het etejnqas HEERLIJK!echt mijn complimenten. Het eten werd snel bezorgd, was een goede volle portie. Ik ga hier zeker vaker bestellen, en beveel het dan ook een ieder aan.
27 okt 2022 om 20:56 Naar mijn mening met liefde gemaakt en verpakt en bezorgd ik zit ziek thuis en ik ben heel erg blij met mijn Saoto soep en maizena koekjes dank je wel nogmaals