KEUKEN VAN LINN

KEUKEN VAN LINN Met liefde gemaakt, zodat het heerlijk smaakt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 447 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Keuken van Linn. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 19:32 Pasta is gruwelijk lekker !!! DIKKE SO NAAR DE GENE DIE MIJN PASTA GEMAAKT HEEFT !
21 mei 2022 om 23:01 Bakana vers gebakken! Chicken stripes lekker crispy en smaakvol. Saoto goed van smaak en lekker heet! Ik ga hier zeker weer bestellen.
21 mei 2022 om 21:49 Bamibox met kipsaté besteld, staat dat je 2 stokjes krijgt met satésaus, we hebben 1 kipsaté erbij gekregen en geen satésaus echt jammer en slordig, je betaalt veel geld hiervoor, voor ons afgelopen om hier te bestellen...
14 mei 2022 om 4:47 Ben zeer tevreden, eten was lekker , goede portie. En het bezorgen wauw , vroeg voor 19 uur en om 18:59 ging mijn bel met heerlijk heet eten . Echt een aanrader!
29 apr 2022 om 18:43 Tweede keer besteld elke keer heeeeerlijk!! Ik ga zeker vaker bestellen hier!!
10 apr 2022 om 10:03 Echte oso njang nasi en bami met verse ingrediënten! Heerlijke pindasaus en lekkere bakabana, die de volgende dag trouwens prima op te warmen is! Vlees is heerlijk gekruid en mals! Un njang lek’ na laatste maaltijd, nu de rest van Amsterdam nog!
8 apr 2022 om 7:33 I ordered the pasta alfredo, but I was not expecting this. The pasta were at the bottom, mushy, chicken on top, the sauce was not mixed with chicken and wasn't consistent. The chicken tasted not good. Sorry but I can't come back
3 apr 2022 om 23:38 Bestelling kwam eerder aan dan verwacht en was totaal niet bij bewust dat de bel afging en meerdere telefoon berichtjes van het bedrijf en bezorger zelf. Dank aan de bezorger dat hij nog bleef voor minuten! Mijn excuses naar jullie toe
30 mrt 2022 om 22:58 Het eten was verrukkelijk zeker een aanrader vooral de pasta alfredo met kip en nasi kip en bijgerechten
27 mrt 2022 om 10:43 Snelle bezorging, eten was heeeeeeeerlijk en vers! Bami had naar mijn mening iets meer selderij mogen hebben.
12 mrt 2022 om 20:50 Lekker en grote portie. Zonder te bestellen extras gekregen, heel lief!
6 mrt 2022 om 23:24 Jammer gnoeg de drinken van de 1e bestellingbniet geleverd. De Redbull. Na een telefoontje zou hij gelever worden bij de rest. Ook niet gebeurd. Als ze de telefoon hadden opgenen haddem we het kunnen regelen. Eten is top. Jammer van dit.