KEUKEN VAN LINN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 619 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Keuken van Linn. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 23:19 Ik heb vaker bij hun besteld maar nu wordt m’n eten niet bezorgd en niemand neemt op..
14 jul 2024 om 11:04 Moest veel te lang wachten op het eten. Meer dan 20 x gebeld maar er word niet opgenomen. Het eten is wel heerlijk
11 jul 2024 om 23:14 Mijn bestelling is niet geleverd...!
29 jun 2024 om 18:36 Ik moest lang wachten maar het was het zeeker ward dankjewel voor de heerlijk fresh zalm pasata tot snel top service
28 jun 2024 om 16:34 Geweldig! Grote porties, lekker eten en snel bezorgd! Jammer dat ik hier pas achter ben gekomen en geld heb verspild bij andere restaurants. Jullie hebben er een vaste klant bij!
25 jun 2024 om 1:04 Heerlijk zo als altijd geweldig top service dankjewel tot de volgende keer
23 jun 2024 om 19:19 Dit was me eerste keer dat ik bij hun heb besteld zalm en pasta was heerlijk dankjewel voor een heerlijke maaltijd.
22 jun 2024 om 1:20 Voor de tijd bezorgd heerlijk fresh zalm pasata zo als altijd dankjewel tot de volgende keer top service
21 jun 2024 om 22:41 Slechte bezorging, staat bij bestelling 55 min maar is langer dan 120 min super slecht. Is slecht bereikbaar, telefoon word niet opgenomen
25 mei 2024 om 0:39 Als je goed wilt eaten ben je hier op het juist adres heerlijk fresh super snel bezorgd kan zelf niet genoeg krijgen van die pasta zalm tot snel dankjewel
19 mei 2024 om 19:29 De zalm pasta smaakte exact als het gerecht van mixed kitchen. Dat was niet de bedoeling en kreeg ik last van. Te veel van het goede.
9 mei 2024 om 23:42 Heerlijke warme super snel bezorgd dankjewel top service.